Неділя, 19.05.2024, 11:11
Вітаю Вас Гість | RSS

Ігнатпільський ліцей Овруцької міської ради

Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть дизайн сайту:
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


22:40
День краси та шкільної моди «School Fashion Day»

9 вересня, відзначається Міжнародний день краси - свято, засноване за ініціативою Міжнародного комітету з естетики та косметології - CIDESCO. У 1995 році на Всесвітньому конгресі було прийнято рішення 9 вересня вважати Всесвітнім днем ​​краси. У цей день у світі особливо вітається все гарне, прекрасне, те, що приносить естетичне і моральне задоволення. Тому в багатьох містах і країнах саме 9 вересня повсюдно проводяться конкурси краси та покази мод.

Мода – слово латинського походження. Мода – це образ, міра, спосіб. Образ чогось нового, цікавого, свіжого. Міра – співвідношення між одягом максимально зручним та водночас красивим. Спосіб зробити такий одяг приємним для більшості. Мода, як феномен культури, тісно повязана з економікою та політикою. Кожного разу складалося так, що центр моди діяв там, де було велике виробництво тканин.  Уперше в світі про моду, як про таку, заговорили в Італії епохи Ренесансу. Другим модним центром Європи була Бургундія, далі – Іспанія. І аж в 1600 році центр моди перемістився в романтичний Париж.

 Мода існує для того, щоб кожна людина мала можливість добре виглядати в очах оточуючих. Мода не буває красивою або некрасивою, в ній немає постійних критеріїв. Те, що вчора здавалося неприйнятним, сьогодні може здатися природним. Кожна мода має свій час, якому вона відповідає. Чи відомо вам, що деякі мистецтвознавці вважають, що модний одяг:

аморальний — за 10 років до свого часу;

епатажний — за 2 роки до свого часу;

сміливий — за 1 рік до свого часу;

красивий — коли він в моді;

без смаку — через рік після свого часу;

потворний — через 10 років після свого часу;

смішний — через 20 років;

забавний — через 30 років;

своєрідний — через 50 років;

приємний — через 70 років;

романтичний — через 100 років;

прекрасний — через 150 років після свого часу.

Мода не знає кордонів, їй не потрібні візи і паспорти.

Неважливо, куди історія приведе нас, мода завжди буде слідувати за нами.

Мода радує кожного з нас. Ось і сьогодні, 7 вересня, в нашій школі пройшов День краси та шкільної моди «School Fashion Day». Учні всіх класів дефілювали подіумом у стильному та модному одязі. Модники та модниці нашої школи представляли шкільну форму, спортивний  та святковий одяг. Шкільний показ мод не залишив байдужим жодного глядача. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор статті: ЗВР Казмирик М.В.

 

Переглядів: 815 | Додав: Windows-xp | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 1
1 zZrrpU  
0
Before active treatment, all infants with CNS died <a href=https://vardenafil.top>levitra generique en parapharmacie</a> Other studies showed that intra abdominal DT frequently had pelvic and mesenteric origins

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz