Неділя, 19.05.2024, 08:00
Вітаю Вас Гість | RSS

Ігнатпільський ліцей Овруцької міської ради

Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Чому я відвідую школу?
Всього відповідей: 45
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


00:16
День учителя

День учителя... Це свято не лише тих людей, які працюють на освітянській ниві. Воно для всіх, бо немає в світі людини, яка б з теплотою і усмішкою не згадала свого вчителя. В цей день до школи йдуть із квітами не лише учні, а й їхні батьки, матері, дідусі й бабусі, які теж колись були школярами. 29 вересня 2017 року з самого ранку учні з нетерпінням виглядали учителів, щоб привітати з професійним святом – Днем Учителя. Це був один із небагатьох днів у навчальному році, коли дітвора прибігла до школи ще задовго до шкільного дзвінка.

День учителя… Хвилюючий день, якого з нетерпінням чекають і вчителі, і учні. Саме в цей день у нашій рідній Ігнатпільській школі проходив День самоврядування. Учні 8-11 класів мали змогу відчути себе вчителями і дізнатися, як важко буває вчителю, коли учні зовсім його не слухають і галасують на уроках… Учні-вчителі сумлінно підготувалися до проведення уроків, взявши консультації щодо проведення уроків у вчителів-предметників та ЗНВР Журавської М.М. Директором школи цього дня була учениця 11 класу Сичевська Лідія Василівна, ЗНВР - учениця 9 класу Мазур Аліна Олександрівна, ЗВР - учениця 9 класу Бовсуновська Софія Михайлівна, ПО - учень 9 класу Вознюк Олексій Юрійович, а соціальним педагогом - учень 11 класу Ляшков Володимир Сергійович.  Уроки пролетіли так швидко, що всі подекуди здивовано дивилися на годинники. Але це не було помилкою. А по закінченні уроків всіх вчителів чекав ще один сюрприз – святковий концерт з нагоди свята. Концерт пройшов у незвичному новому форматі - "Кафе "Зошит в клітинку"".  Актовий зал школи було стилізовано під невеличке затишне кафе, адміністраторами якого були Сичевська Л. та бовсуновська С. Офіціанти імпровізованого кафе Вознюк О. та Ремесленікова А. пригощали вчителів чаєм, кавою та солодкими смаколиками.
Меню кафе складалося з номерів концертної програми, які підготували педагог-організатор Сичевська Катерина Михайлівна, ЗВР Казмирик Марина Валеріївна і, звісно, учнівське самоврядування. Багато пісень, танцювальних композицій, жартів,  гумореска та "солодка" фізкультхвилинка  принесли багато задоволення, змушували глядачів у залі посміхатися і гучно аплодувати.


P.S. Дорогі вчителі!
Нехай гарний настрій, який подарували учні вам у цей святковий день залишиться з вами на весь навчальний рік. Посміхайтеся частіше і всі негаразди минуть. Зі святом вас, міцного здоров’я і багато терпіння, а також любові до своїх маленьких і таких рідних учнів.

Переглядів: 1081 | Додав: Windows-xp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz