Неділя, 19.05.2024, 10:28
Вітаю Вас Гість | RSS

Ігнатпільський ліцей Овруцької міської ради

Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Чи згодні ви з запровадженням електронних підручників для учнів?
Всього відповідей: 47
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


19:58
День знань-2017

Перше вересня - радісний день, коли після літнього відпочинку всі учні повертаються до школи, щоб отримати нові знання та зустрітися з друзями. Це день, коли порожні без учнів школи знову наповнюються дитячими голосами та шурхотом зошитів. Знову радісно дзвенить шкільний дзвоник, сповіщаючи про початок та кінець уроку.
Цього дня всі дороги ведуть до порогу школи, бо розпочинається новий навчальний рік, який означає, що учням відкриється нова, осяйна дорога у майбуття.
Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням - до своєї другої домівки - у школу, яка завжди радо відкриває двері для них.  
Ось і наша рідна Ігнатпільська школа  у цень сонячний вересневий день радісно зустріла своїх учнів, їх батьків і, звичайно ж, вчителів. На урочистій лінійці у нашу шкільну родину було прийнято 16 маленьких першокласників. Теплі слова-привітання почули першокласники від директора школи Н.В.Костюшко, Королеви Знань Барановської А.О. та їх старших друзів-випускників. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Після лінійки класні керівники по класах провели зі своїми вихованцями перший тематичний урок. А після смачного обіду у шкільній їдальні учні початкових класів із задоволенням взяли участь у танцювальному флешмобі "Ми веселі школярі", який підготувала та провела педагог-організатор Сичевська К.М.

В рамках профілактичних заходів «Увага! Діти на дорозі», було проведено конкурс малюнків на асфальті «Безпека руху». Робота над створенням малюнків почалася з гарного настрою. Діти та їх батьки активно взялися за роботу, жваво обговорюючи ідеї. Здавалось, що учасники конкурсу ладні малювати все й одразу, доки не минуло натхнення. Команди допомагали одна одній, обмінюючись думками, крейдою, …і навіть членами команд.

За двадцять хвилин усі п’ять класів створили таку красу, що не снилася й справжнім художникам – на шкільному подвр'і з’явилися фантастичні вулиці з будинками, дорогами, машинами,переходами, світлофорами, дорожніми знаками, і, звичайно ж, - уважними пішоходами. На малюнках знайшлося місце навіть квітам, деревам і яскравому сонцю над казковим містом. Барвисті ілюстрації Правил дорожнього руху на  ще довго нагадуватимуть школярам про необхідність бути обережним на дорозі.

Природно, що перемогла дружба, адже кожен клас  художників впоралася із завданням на «відмінно».

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 533 | Додав: Windows-xp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz