Неділя, 19.05.2024, 01:31
Вітаю Вас Гість | RSS

Ігнатпільський ліцей Овруцької міської ради

Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Чому я відвідую школу?
Всього відповідей: 45
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


13:46
Конкурс малюнків на асфальті "МИ ЗА МИР!"

Як важливо щоб на землі був мир . У мирний час люди почувають себе спокійно , вони зайняті своїми турботами , справами , у них немає страху.Дуже важливо жити в світі не тільки з іншими країнами , але й зі своїми сусідами. Світ повинен бути в першу чергу у людини в сім’ї. Що означає слово мир ? Це в першу чергу гармонія і спокій , які повинні бути між людиною і природою , між людиною і рештою людей .                      

Що потрібно робити для того , щоб на землі був мир ? Рівновагу і гармонію на землі важко втримати. І всьому виною людина, яка не може утримати рівновагу у своєму внутрішньому світі. Жадібність ,  заздрість , злість , гнів виводять його зі стану рівноваги , і він починає руйнувати в першу чергу самого себе , а потім і навколишній світ.  

Люди! Увімкніть розум і здоровий глузд! Частіше заглядайте в пустотливі очі дитини, годуйте бездомних тварин, милуйтеся квітучою гілкою бузку, поринайте в прохолоду чистої, морської хвилі, відпочивайте біля багаття з друзями, телефонуйте своїм рідним і близьким, відпускайте свою душу в прекрасний світ вільним птахом, звільняючи її від ланцюгів владолюбства і жорстокості.              

 

 

 

 

 

Усі люди  мають усвідомлювати, що мир на  Землі — то є великий дар. Лише талановиті й чесні політики спроможні досягти загального миру. Але й кожен з нас має змогу докласти власних зусиль до приборкання дракона війни.                                           

"МИ ЗА МИР!" - таку назву мав конкурс малюнків на асфальті, який пройшов в Ігнатпільській ЗОШ.  Яскравими та неймовірно прекрасними малюнками прикрасили подвір’я школи всі класні колективи . Учні школи захоплено вимальовували крейдою свої оригінальні ідеї та фантазії, висловлюючи при цьому активну життєву позицію: «Бажаємо миру Україні та у всьому світі!».

 

 

 

 

 

 

 

 

АВТОР СТАТТІ: ЗВР КАЗМИРИК М.В.

 

Переглядів: 695 | Додав: Windows-xp | Рейтинг: 0.6/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz